Ретро Лора Крумова едва успява да се справя с ежедневието си

...
Ретро
Лора Крумова едва успява да се справя с ежедневието си
Коментари Харесай

Лора Крумова отчаяна от излишните килограми, ето в какво намери утеха

Ретро Лора Крумова едвам съумява да се оправя с всекидневието си на майка. Тв водещата, която роди второто си дете през септември предходната година, е принудена сама да отглежда сина и щерка си, видяха фотографите на " Ретро “.

Близки до журналистката издават, че още при започване на зимата половинката й Сотир, който през лятото е преподавател по сърф на къмпинг " Градина “, си хванал багажа и отпътувал за Банско. Там през студените месеци си изкарвал хляба като инструктор по ски и сноуборд на пистите в курорта. Откакто я изоставил с децата, двамата не се били виждали, тъй като потокът от туристи не секвал и Сотир не можел да се прибере до София. Общувал с жена си единствено по телефона и не можел да й оказва помощ по никакъв различен метод, с изключение на финансово. За грижите към сина си Явор и новородената си дъщеричка Лора разчитала само на роднините си. След второто раждане се принудила да пусне Явор на градина, с цел да има повече време. Придружител обаче и трябвал даже когато излизала на нормално разходка, тъй като не успявала сама да маневрира с количката, да води домашния си любим – куче от породата френски булдог, както и да носи багажа на бебето. Обикновено компания й правела червенокоса по-възрастна от нея жена, към която Крумова се обръщала с " мамо “.

Въпреки че тв звездата всеки ден извеждала дъщеричката си и изминавала по няколко километра пеш из столичните улици и паркове, към този момент пети месец след раждането не успявала да стопи нито кг. По време на бременността Лора наддала с съвсем 30 кила, тъкмо сега, в който се бе повталила, и неуспехът й в отслабването в този момент в допълнение я потискал. Крумова била на зверска диета, съвсем не ядяла, а го карала единствено на вода, чиято бутилка не пуска дори до момента в който е на открито с бебето. Единственият метод, по който си повдигала самочувствието, бил шопингът. Тъй като не желала да пазари облекла, тъй като имала вяра, че ще отслабне, Лора си купувала аксесоари - маркови чанти на цени от 300 – 400 лв., с каквото бе засечена да разхожда 5-месечната си дъщеричка. За сметка на това пък Крумова е сметнала за по-разумно да спести от бебешката количка на дъщеря си, тъй като е купила модел от най-нисък клас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР