Ретроградният Меркурий по традиция ни носи куп бели и се

...
Ретроградният Меркурий по традиция ни носи куп бели и се
Коментари Харесай

Ретроградна Венера в Близнаци

Ретроградният Меркурий по традиция ни носи куп бели и се случва толкоз постоянно, че таман когато се възстановим от предходния, е ред на новия интервал.

Е, време е за друга ретроградна планета и този път това е Венера . Ретроградната Венера ще е в Близнаци, а това ще ни въодушеви да търсим нови връзки, да си вършим равносметка и да се отдадем на изкуствата. Но за жалост всичко положително свършва до тук.

Периодът стартира на 13 май и ще продължи до 25 юни . Ретроградната Венера обаче дава обещание и да върне в живота ни тематики и хора, които от дълго време сме загърбили за положително или за зло. В характера на ретроградната Венера е да носи трайни промени в живота. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@goldiecrownfreddy) on Apr 27, 2020 at 6:08am PDT

Избягвайте да взимате крайни решения за връзката си, тъй като ретроградната Венера пречи на трезвия разум. За по-емоционалните измежду вас ще е даже още по-трудно.
               

A post shared by (@bullet_.journalss) on Apr 28, 2020 at 11:11am PDT

Време е на преоценка на нещата, които обичаме и на които държим. Новите връзки, стартирани през този интервал не са това, което наподобяват и, уви, ще донесат тежки житейски уроци.
               

A post shared by (@katieelizabeth_reads) on Apr 29, 2020 at 4:20am PDT

Онези от вас, които изневеряват или крият нещо от колегата си, ще бъдат разкрити. Всяка истина ще излезе нескрито.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР