Респ. Майкъл Маккол, R-Тексас, каза, че републиканците трябва да настояват

...
Респ. Майкъл Маккол, R-Тексас, каза, че републиканците трябва да настояват
Коментари Харесай

Настояването на Републиканската партия за импийчмънт на „архитекта на унищожението“ Майоркас трябва скоро да премине финалната линия: Тексаски представител

Респ. Майкъл Маккол, R-Тексас, сподели, че републиканците " би трябвало " да упорстват за секретар по вътрешна сигурност. Импийчмънтът на Алехандро Майоркас през финалната линия скоро откакто заплахите, идващи от южната граница на Съединени американски щати, не престават да засягат общности в цялата нация.

„ Този ​​един човек е архитектът на заличаването тук долу. Един човек е предизвикал целия този безпорядък, смъртни случаи от отравяне с фентанил, заплаха за страната с идващи терористи и 8 милиона срещи без юридически статут. Той е архитектът. Той унищожи тъканта на тази нация ", сподели Маккол пред Fox News Мария Бартиромо в неделя.

McCaul се причисли към " Sunday Morning Futures " онлайн от Pharr, Тексас, където той реши напъните на Републиканската партия за импийчмънт на враждебните Mayorkas за хипотетичното му погрешно справяне с граничната рецесия.

Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас свидетелства пред комисията по вътрешна сигурност на К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР