Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо

...
Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо
Коментари Харесай

Захариева: Войната в Украйна спасява това правителство

Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо решение. Беше признато в този тип, тъй като ръководещата коалиция не може да взима решения за обикновени неща, какво остава за тежки въпроси като войната в Украйна ", съобщи в Българска национална телевизия Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС.

„ Нямаше по какъв начин да не подкрепим филантропичната помощ, нямаше по какъв начин да не подкрепим европейската вероятност на Украйна. Управляващата коалиция през вчерашния ден сподели, че нямат позиция и моята оценка е, че Българска социалистическа партия де факто управлява това държавно управление. Това решение беше направено по този начин, че да задоволи Българска социалистическа партия “, добави Захариева.

„ Очевидно се наложи страна във война да избавя нашето държавно управление. Това е моят прочит – първо, че Българска социалистическа партия ръководи страната и второ, че страна във война избавя нашето държавно управление. Представете си какъв брой са немощни, че страна във война да избавя нашето държавно управление. Това писмо, което пристигна след 8.30 часа, аз съм уверена, нямам информация несъмнено, че след съдружния съвет несъмнено е имало диалози с Украйна или с украинския дипломат, с цел да се издейства това писмо и да може обединението им да бъде избавена “, безапелационна е Захариева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР