„Решението на Специализирания наказателен съд за отстраняването ми от длъжност

...
„Решението на Специализирания наказателен съд за отстраняването ми от длъжност
Коментари Харесай

Кметът на Червен бряг: На работното си място съм, решението на съда не е окончателно

„ Решението на Специализирания углавен съд за отстраняването ми от служба не е дефинитивно и следва да се гледа на втора инстанция. Аз съм на работното си място и не преставам да си извършвам отговорностите на кмет. “ Това сподели пред Actualno.com градоначалникът на Червен бряг инж. Данаил Вълов.
Днес Специализираната прокуратура разгласява на интернет страницата си информация, че с решение на Специализирания углавен съд инж. Вълов е отхвърлен от длъжността кмет. Държавното обвиняване разяснява, че на 20 март Данаил Вълов е упрекнат в длъжностно закононарушение. Взета му е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 75 000 лева .
„ Не е правилно, че паричната ми гаранция е 75 000 лева Тя е 10 000 лева Трябва да бъде платена в десетдневен период, считано от 25 март. Ще я платя в околните дни “, сподели още инж. Данаил Вълов.
Той отхвърли всевъзможен коментар на повдигнатото му обвиняване, тъй като върви правосъдна процедура. Допълни, че ще се посъветва с юристите по кое време и дали да даде изказване пред медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР