Решението на Камерън Диас да се откаже от актьорството, когато

...
Решението на Камерън Диас да се откаже от актьорството, когато
Коментари Харесай

Камерън Диас: Успокоих се, след като напуснах Холивуд - slava.bg

Решението на Камерън Диас да се откаже от актьорството, когато беше на върха в своята кариера, беше посрещнато с огромна доза песимизъм от страна на почитатели и критици. Оказва се обаче, че това е било най-хубавият избор за холивудската звезда.

Актрисата стана част от виртуалното предаване на Гуинет Полтроу „ In Goop Health: The Sessions “, където за първи път приказва за интервала си след Холивуд. Според Диас кариерата не ѝ е разрешавала да има никакво персонално пространство и съществено е вредяла на фамилното благополучие.

„ Реших, че желая други неща от живота. Дълго време работих толкоз крепко, снимайки филми и се усещах смазана “, споделя Диас. Допълва, че специалността ѝ е отнемала 12 часа дневно в продължение на няколко месеца и това ѝ е пречело да се концентрира върху каквото и да било друго занятие.

Звездата споделя, че животът под светлината на прожекторите съществено я е изтощавал и счита, че всеки един артист ще удостовери това умозаключение. Колежката ѝ Гуинет Полтроу незабавно се съгласи с казаното. След като навършва 40 години, Камерън взема решение, че би трябвало да се погрижи за себе си и да сложи кариерата на второ място.

След като Полтроу я пита какво е било чувството да зарежеш нещо толкоз познато, Диас признава, че е намерила покой. „ Най-накрая се грижех за себе си и за душата си “. Тя благодари на брачна половинка си Бенджи Мадън, който ѝ оказва помощ през целия интервал на самоосъзнаване.

Двойката се дами през 2015 година и води много прикрит метод на живот. Те рядко се появяват дружно на събития, а единствено преди 7 месеца станаха родители на дъщеричка. Бременността и раждането бяха непокътнати в загадка, а Диас споделя, че е изпълнена с наслада и няма нищо срещу да стои по през целия ден у дома с детето.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР