Решението на Иван Лечев да привлече в отбора си хеви

...
Решението на Иван Лечев да привлече в отбора си хеви
Коментари Харесай

Хеви метъл версия на любимо парче на „Бийтълс“ в „Гласът на България“

Решението на Иван Лечев да притегли в тима си хеви метъл певицата Виктория Стоичкова му обезпечи един нехарактерен и запаметяващ се вокален дуел, защото я изправи против различен неприкрит рокаджия – Никола Здравков. Легендарният китарист съблюдава обещанието си към Вики от кастингите на мрачно и й разреши още веднъж да грачи по сцената в типичния си жанр. При това не на кое парче, а на шлагера на „ Бийтълс “ – Oh, Darling.

Комбинацията от нежно изпяти звуци с хард детайли беше шлагерът на вечерта като автентичност, а след избора на Лечев Никола да продължи напред в надпреварата, останалите треньори обявиха, че той е нямало да изпъкне толкоз доста, в случай че двамата с Вики не са били дружно на сцената.

Както на кастингите на мрачно, и този път Поли Генова не скри ужаса си от протичащото се пред нея. Тя към този момент разгласи пред Виктория, че гласът й е извънредно подобаващ за повтаряне на филм на ужасите, а по време на осъществяването й на прослушването безусловно се скри в стола си от боязън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР