Решението на BBC да прекрати Холби Сити разби сърцето на

...
Решението на BBC да прекрати Холби Сити разби сърцето на
Коментари Харесай

Роузи Марсел от Холби Сити стана лекар в реалния живот, след като съпругът на собственичката на фитнес залата едва не почина на Коледа

Решението на BBC да приключи Холби Сити разруши сърцето на почитателите. Мнозина бяха прекарали 23 години в гледане на върховете и паденията на лекарите и хирурзите, единствено с цел да стане жертва на рецесията в цената на живота.

Но за най-голямата звезда на Холби Роузи Марсел, която беше принудена да се сбогува за нейното алтер-его Джак Нейлър промени живота й към по-добро. Защо? Защото е даден късмет на 46-годишната жена най-сетне да се наслаждения на това да бъде майка, роля, която тя счита, че в никакъв случай не е прегърнала изцяло, до момента в който играеше амбициозния хирург.

Роузи, чиято щерка Бо в този момент е на девет години, признава: „ Не мисля, че станах майка, до момента в който не напуснах Холби Сити. Не мисля, че в действителност знаех коя съм и не мисля, че в действителност знаех коя е щерка ми, до момента в който не ме убиха с секира. Съпругът ми Бен [Стейси] направи всичко. Излязох от къщата първи и се върнах доста късно. Моят воин беше необикновено известен, тъй че бях там от самото начало. Беше доста рядко да получавам отмора.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР