Решението е знак за грижа към въоръжените сили. На второ

...
Решението е знак за грижа към въоръжените сили. На второ
Коментари Харесай

Министър Запрянов: Време е да започнем широка кампания за попълване на вакантните длъжности в армията

Решението е знак за грижа към въоръжените сили. На второ място това е огромно обвързване към военното и политическото управление, имайки този инструмент да стартираме необятна акция за набиране и попълване на вакантните ни длъжности. Досега изтъквахме като причина недоброто заплащането. Планираме и други решения, които ще добавят обществения пакет. Това съобщи служебният министър на защитата след съвещание на Комисията по защита, на което бе решено да се усилят заплатите на военните.

Надявам се в зала да има същата единомислеща поддръжка за въоръжените ни сили. Те го заслужават. Още повече сме в навечерието на празника на въоръжените ни сили. Това ще бъде добър честен тласък, хората в защитата да схванат, че техният труд е важен, че защитата и сигурността има значение и от тях се желае да си извършват войнския дълг, акцентира той.

Министър Запрянов разяснява и напрежението в Близкия изток след офанзивата на Иран против Израел. „ Надяваме се да няма ескалация. Всичко зависи от дейностите на Израел “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР