Решението е окончателно и той беше задържан с белезници в

...
Решението е окончателно и той беше задържан с белезници в
Коментари Харесай

Бомба От Сега: Качулките Арестуваха Много Известна Българска Тв Звезда! Влачат С Белезници Самия

Решението е дефинитивно и той беше арестуван с белезници в правосъдна зала, оповестиха от пресцентъра на Апелативна профилирана прокуратура.

На 21 ноември Марко бе упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за изнудване, работила в Перник и Кюстендил, откакто бе арестуван при акция на ГДБОП.

Два дни по-късно първата правосъдна инстанция му наложи домакински арест, като се аргументира с " по-ниския интензитет на незаконна активност в групата " и чистото му правосъдно минало. Същата мярка за неотклонение с идентични претекстове бе наложена и на различен член на бандата - Кирил Петков. Останалите трима бяха арестувани.

Спецпрокуратура стачкува определението на съда във връзка с Марков. На делото на втора инстанция тя поддържа митинга с претекстовете, че той е бил в наказателната бригада на групата и доближен до нейния началник, че има заплаха да влияе върху очевидци и против него има още три висящи наказателни каузи.



сн. бТВ

Марков е измежду обвинените по делото против групата на Божидар Кузманов - Божо Кравата за стрелбата против Димитър Желязков-Очите в „ Слънчев бряг “, което на 8 ноември 2017 година бе импортирано с обвинителен акт в Специализирания углавен съд.
Той е обвинен и по други две каузи, с импортирани в съда обвинителни актове.

От прокуратурата отхвърлиха молбите за смяна на мярката за неотклонение на тримата арестувани от първата инстанция. Петков единствен от участниците остава под домакински арест, откакто мярката му не бе обжалвана и протестирана.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР