Решение за киберзащита, което интегрира в един продукт доказан и

...
Решение за киберзащита, което интегрира в един продукт доказан и
Коментари Харесай

Acronis SDI Appliance – посреща нуждите на центъра за данни

Решение за киберзащита, което интегрира в един артикул потвърден и тестван хардуер и програмен продукт, елементарно за инсталиране и ръководство, съхранява до 180TB сурова информация

Acronis SDI Appliance може да съхранява до 180 терабайта сурова информация (източник: Acronis)

Н ово инфраструктурно решение за киберзащита Acronis SDI Appliance интегрира потвърден и тестван хардуер и програмен продукт в един артикул, елементарен за инсталиране и работа.

Решението се базира на доста освежен, преконфигуриран програмен продукт Acronis Software-Defined Infrastructure, който трансформира общоприетия хардуер на клиентите в предпазена, хиперконвергентна система на корпоративно равнище, проектирана особено за киберзащита на всички данни, приложения и системи.

Acronis SDI Appliance опростява комплексните задания на киберзащитата, като дава елементарен метод за предпазване и ръководство на данните, предпазени от решенията Acronis Backup и Acronis Backup Cloud. Решението Acronis SDI Appliance може да съхранява до 180 TB сурова информация.

С този артикул Acronis укрепва способността си да доставя решения за цялостна киберзащита, адресирайки нейните пет вектора – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност. Резултатът е изчерпателен метод, който подсигурява ефикасна и сигурна отбрана за всички данни, приложения и системи в инфраструктурата на клиентите.

Управлението на Acronis SDI Appliance става през комфортен графичен интерфейс (източник: Acronis)

„ Нашата софтуерно основана инфраструктура – интегрирана, преинсталирана и дълготрайно тествана върху благонадежден хардуер – е стабилната основа за услугите по отбрана на данни на Acronis “, съобщи Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis.

Работейки тясно с индустриалния и логистичен сътрудник RNT RAUSCH GmbH, основан в Германия, Acronis проектира и създава хардуерно решение, което добавя софтуерните решения. Интегрираният артикул Acronis SDI Appliance може да посрещне потребностите на центровете за данни на клиенти, които търсят оптимизация при използването на програмен продукт Acronis.

В допълнение към производството на хардуер за Acronis SDI Appliance, RNT ще приема поръчки и доставка на решението. Сред клиентите на RNT са Racing Point Formula 1, тим по мото спортове, който употребява хардуера на RNT RAUSCH GmbH и софтуера на Acronis, с цел да може надеждно да съхранява голям брой терабайти инженерна информация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР