Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола

...
Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола
Коментари Харесай

Депсодов: Капело не пожела да замени изгонения играч

Решение на треньора на противника на ЦСКА в днешната контрола - Фабио Капело, е помогнало за гръмката победа с 8:0 на "армейците " над китайския Дзянсу Сунинг.

Това разкри Кирил Десподов, който записа хеттрик. Той призна, че противникът е играл с 10 души за последните 5 гола, като Капело не е поискал да вкара човек на мястото на изпъден.

"Сами си направихме мача елементарен. През първото полувреме отбелязахме три гола. Второто към този момент им изгониха човек, те не желаеха да пуснат нов, продължиха с 10 индивида и мачът стана по-лесен за нас.

От моя страна имаше изненада. Не знам дали Фабио Капело в миналото е губил с подобен резултат. Радостно е за нас, че имаше въодушевление в играта”, сподели Десподов, който похвали новото попълнение Роланд Алберг.

“Като цяло Роланд е доста добър футболист, има я тази техника да ти я “набута” сред бранителите. Пък и може да осъществя. Мисля, че ще се сработим с него.

Чувствам се добре. Не мога да кажа, че съм в топ форма. Надявам се до началото на сезона да вляза в топ форма и да направя мощен сезон”, сподели Десподов през формалния уебсайт на клуба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР