Решение на съда в Стара ЗагораРецидивистът разбил и три автомобилаРайонният

...
Решение на съда в Стара ЗагораРецидивистът разбил и три автомобилаРайонният
Коментари Харесай

6 г. затвор за обир от лекарски кабинет

Решение на съда в Стара Загора
Рецидивистът разрушил и три автомобила

Районният съд в Казанлък даде 6 години затвор на рецидивист за кражба от лекарски кабинет и разграбване на движимости от коли.

30-годишният С. В. бил упрекнат от Районна прокуратура-Стара Загора, че в интервала от 24 февруари до 28 март м. година в Казанлък е направил четирите обира. Според обвинителния акт мъжът счупил стъкла на порти на три леки коли и лишил от купетата тях разнообразни движимости. На 28 март 2023 година той проникнал и в лекарски кабинет и лишил компютър, стационарен телефон и други движимости. Общата сума на породените вреди на притежателите е 2400 лв..

Районният съд в Казанлък е наложил на С. В. общо наказване от 6 години отнемане от независимост при първичен “строг ” режим на изтърпяване. Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, като подсъдимият е признал напълно виновността си и изложените в обвинителния акт обстоятелства и условия. Мъжът има зад тила си присъди за нелегално държане на наркотични субстанции и за обири. Той излязъл от пандиза през 2022 година, откакто излежал 2 години отнемане от независимост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР