Решен съм, че ще направим правителство, което да придвижи страната

...
Решен съм, че ще направим правителство, което да придвижи страната
Коментари Харесай

Христо Иванов с решително изказване за правителство

" Решен съм, че ще създадем държавно управление, което да придвижи страната напред и да направи скок в своето развиване ". Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов при откриването на акцията на обединяването в Бургас. 

Иванов счита, че би трябвало да се стигне до сформиране на кабинет след вота, което по думите му няма да е елементарно. Според него идващото държавно управление би трябвало да е съдружно.

Иванов разяснява, че от Демократична България са се позовали на еврорегламент, които се ползват директно във всяка страна от Европейски Съюз. По думите му обаче в ЦИК се пробват да анулират европейското правото и да изкарат страната от цифровата ера и да ни върнат зад Берлинската стена.

Напомни, че основател ЦИК да ревизира и другите листи е пристигнала от членът на ЦИК Красимир Ципов от ГЕРБ. След като пристигнали резултатите от инспекцията обаче от ЦИК не посмели да реализират  проектите си за служебно декласиране на Демократична България от изборите. Затова към този момент остава разногласието за Стара Загора, който ще бъде решен от съда.

  " Демократична България е онази мощ, която се бори за модерността, за промените и против мафията ", сподели Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР