Репутаторът от Демократическата партия Уайли Никел няма да се кандидатира

...
Репутаторът от Демократическата партия Уайли Никел няма да се кандидатира
Коментари Харесай

Демократът Уайли Никел ще напусне Конгреса след преразпределението на Северна Каролина, което води до надпреварата за Сената през 2026 г.

Репутаторът от Демократическата партия Уайли Никел няма да се кандидатира за преизбиране в родния си щат Северна Каролина през 2024 година, вместо това ще избере проучете кандидатурата си за Сената на Съединени американски щати през 2026 година, откакто воденото от Републиканската партия преразпределение фрапантно промени мястото му.

„ Републиканците са инсталирали системата, с цел да облагодетелстват себе си, а аз нямам път, за който да се кандидатирам преизбиране в 13-ти окръг “, сподели Никел в изказване, като се базира на преразпределението в неговия щат, което фундаментално промени демографския и партизанския състав на цялата щатска карта. „ Но аз не се отхвърлям и вие също не би трябвало. Следващата година ще работя, с цел да избера демократите от Северна Каролина нагоре и надолу с бюлетината през 2024 година След това, през януари, ще виждам да обърна нашето място в Сената на Съединени американски щати в синьо. “

Лидерите на Републиканската партия в законодателния орган на щата „ не могат да ръководят избори в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР