Републиканците в Камарата се очаква да проведат второ гласуване за

...
Републиканците в Камарата се очаква да проведат второ гласуване за
Коментари Харесай

Републиканската партия в Камарата на представителите ще направи опит за второ гласуване за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Майоркас във вторник

Републиканците в Камарата се чака да проведат второ гласоподаване за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник, след първични старания за направи това не съумя предходната седмица. Той е първият секретар на кабинета, изправен пред обвинявания от близо 150 години.

Пекерът на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-Луизиана, алармира, че има намерение да внесе двата члена за импийчмънт против Майоркас пред Къща етаж още във вторник вечерта. Тези публикации в началото бяха подадени от Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите.

Приемането им обаче надалеч не е несъмнено, защото Републиканската партия има единствено малко болшинство в камарата. Докато водачът на болшинството Стив Скализ се завърна в камарата, откакто беше надалеч от Вашингтон за лекуване на рак, даже още един изчезнал или занимателен народен представител може да попречи на републиканците да импийчмират Mayorkas за повторно.

Демократичните ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР