„Републиканци за България ще работят за промяна във всеки един

...
„Републиканци за България ще работят за промяна във всеки един
Коментари Харесай

Партията на Цветанов: Ще работим за промяна във всеки един град

„ Републиканци за България ще работят за смяна във всеки един град “.

Това обявиха ръководителят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев по време на срещата със симпатизанти и членове на партията от област Перник.

„ Убеден съм, че би трябвало да има радикални промени, които да бъдат направени в страната във всяка една секторна политика “, посочи Цветанов. Той изрази мнение, че когато приказваме през днешния ден за това, което вълнува всички ни – коронавирус обстановката научаваме единствено по какъв начин се харчат доста пари.

По думите на Цветанов смърността у нас се усилва, а тази в останалите европейски страни понижава. „ Това значи, че страната няма съответна политика. Ние от Републиканци за България направихме 7 оферти за справяне с рецесията. Правителството загуби 8 месеца, в които можеше да дефинира ведомствените лечебни заведения като лечебни заведения за covid и те щяха да задоволят към 2/3 от нужната леглова база, добре оборудвана с висококвалифицирани експерти и да може да стартира съответното лекуване.



Цветанов акцентира, че лечебните заведения, които са търговски сдружения не могат да правят плановите си интервенции и по този начин се усилва рискът от смъртност на хора, които имат други болести. Цветанов и Вълнев разискаха и други настоящи въпроси стоящи на дневен ред като бюджета за 2021г., образованието, събитията от 10 ноември 1989 година и измененията настъпили и до през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Републиканци за България.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР