Републиканският кандидат за президент Ники Хейли отстъпи преднината на бившия

...
Републиканският кандидат за президент Ники Хейли отстъпи преднината на бившия
Коментари Харесай

Ники Хейли скъсява разликата с Доналд Тръмп в Ню Хемпшир, показват нови социологически проучвания 

Републиканският претендент за президент Ники Хейли отстъпи преднината на някогашния президент Доналд Тръмп в първичната конкуренция в Ню Хемпшир, защото в този момент е на едноцифрено място от първото място, съгласно нова анкета.

Хейли изостава от Тръмп със 7 процентни пункта измежду евентуалните гласоподаватели на Републиканската партия в щата Гранит, откри изследване на CNN, извършено от Университета на Ню Хемпшир и оповестено във вторник.

Проучването демонстрира, че някогашният губернатор на Южна Каролина получава поддръжката на 32% от гласоподавателите спрямо 39% поддръжка на Тръмп.

Подкрепата за Хейли в Ню Хемпшир набъбна от ноември, като се увеличи с 12 процентни пункта от последното изследване на CNN/UNH.

Източникът на забележителния напредък на някогашния дипломат на Организация на обединените нации в социологическите изследвания се крие в нейната мощ измежду умерените, самостоятелните и тези с висше обучение – изборни блокове, където Хейли има в някои случаи голяма двуцифрена преднина пред 77-годишната би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР