Републиканските усилия за преразглеждане или отмяна на Обамакеър се сринаха

...
Републиканските усилия за преразглеждане или отмяна на Обамакеър се сринаха
Коментари Харесай

Нови предизвикателства за Тръмп в сената

Републиканските старания за преразглеждане или анулация на Обамакеър се сринаха в сената на Съединени американски щати във вторник, като оказаха изострен крах на президента Доналд Тръмп и седемгодишната задача на републиканската партия да убие подписания закон за здравето на някогашния президент Барак Обама.

Блокирането в следените от републикаците сенат раздруса финансовите пазари, защото слага под подозрение възможностите за приемане на други цели на вътрешната политика на Тръмп, като да вземем за пример данъчната промяна, посредством разграничен конгрес.

 Тръмп поучава републиканците първо да анулират, а след това да заменят „ Обамакеър”
Тръмп поучава републиканците първо да анулират, а след това да заменят „ Обамакеър ”

Тръмп разяснява здравната промяна и убийствата в Чикаго

Тръмп съобщи, че е отчаян от неуспеха и предложи да се откаже от застрахователните пазари, основани в границите на Obamacare, и да се опита да работи с демократите за избавяне.

" Ние евентуално сме в такава позиция, в която просто ще позволим на Обамакеър да се провали ", сподели Тръмп пред кореспонденти в Белия дом. " Ще позволим на Obamacare да се провали и тогава демократите ще дойдат при нас ".

 23 млн. американци без застраховка при анулация на Обамакеър
23 млн. американци без застраховка при анулация на Обамакеър

Със $119 милиарда ще се свие дефицитът до 2016 г

Американският сенатор Републиканския водач Мич Макконъл заяви, че е дал своя вот вярното анулиране на Obamacare, което ще влезе в действие след две години, откакто стана ясно в понеделник вечерта, че няма задоволително поддръжка, с цел да преразгледа законодателството в региона на опазването на здравето.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР