Републиканската партия в САЩ се събира днес в Шарлът, щата

...
Републиканската партия в САЩ се събира днес в Шарлът, щата
Коментари Харесай

Тръмп се надява конгреса на републиканците да даде нов импулс на кампанията му

Републиканската партия в Съединени американски щати се събира през днешния ден в Шарлът, щата Северна Каролина, на Национален конгрес, на който се чака президентът Доналд Тръмп да бъде публично номиниран за нейния претендент на президентските избори в страната през ноември, предадоха международните организации. Изоставащ в изследванията на публичното мнение от демократа Джо Байдън, Тръмп се надява четиридневното събитие да даде нов подтик на неговата акция. 

На фона на пандемията от новия ковид, огромна част от програмата на конгреса на републиканците ще премине в онлайн формат, сходно на този на демократите предходната седмица. За разлика от Байдън, който не отиде на конференцията в Милуоки, щата Уисконсин, Тръмп ще дойде в Шарлът през днешния ден. Президентът на Съединени американски щати обаче няма да бъде приветстван в града в Северна Каролина от огромното голям брой, което искаше, а ще бъде номиниран в наличието единствено на малко делегати. При това той ще произнесе от Белия дом речта, с която ще одобри в четвъртък номинацията на Републиканската партия.

От седмици всички изследвания на публичното мнение демонстрират съществено закъснение на Тръмп от Байдън, както в народен проект, по този начин и в доста от основните щати. 45-ият президент се надява да върне на акцията си импулса, който му донесе успеха на изборите през 2016 г. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР