Репортерката на Папараци“ и носителка на няколко титли за красота

...
Репортерката на Папараци“ и носителка на няколко титли за красота
Коментари Харесай

Репортерката на Папараци показа годежен пръстен в Минало

Репортерката на „ Папараци “ и носителка на няколко трофеи за хубост Елизабет Методиева се появи с годежен пръстен в стилната столица Милано, преди няколко дни.

Брюнетката е в Италия от седмица, като по фотосите постоянно е в дамска компания. Интерес провокира обаче един от фотосите, на който Методиева си прави селфи пред магазин на „ Прада “, а на ръката й свети пръстен с елмаз, който по всичко проличава е годежен. Няколко часа по-рано журналистката качи вечерна фотография пред катедралата Duomo, където държи голям букет от червени рози.

За в този момент не е ясно кой е щастливецът, сграбчил сърцето на нашето момиче. Методиева в никакъв случай не е показвала публично половинка до себе си. Медиите последно я свързваха с риалити героя Борислав Комсийски, само че от месеци насам двамата не са се появявали дружно и не качват даже фотоси в обществените мрежи, което преди бе всекидневие.

Преди месец тя самата съобщи, че е сама, с което постави завършек на тези спекулации, само че очевидно любовта я е връхлетяла ненадейно. За в този момент не е ясно обаче дали избраника на журналистката е българин или чужденец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР