Репортер на CNN предположи, че ръцете на републиканците в Камарата

...
Репортер на CNN предположи, че ръцете на републиканците в Камарата
Коментари Харесай

Репортер на CNN пита Байдън дали кръвта на Навални е „по ръцете на републиканците в Камарата на представителите“ за блокиране на помощта за Украйна

Репортер на CNN допусна, че ръцете на републиканците в Камарата на представителите са окървавени след гибелта на Руският опозиционен водач Алексей Навални, концепция, с която даже президентът Байдън не беше склонен.

Докато отговаряше на въпроси от кореспонденти в понеделник, Байдън се изправи против кореспондента на CNN MJ Lee, който загатна, че депутатите от Републиканската партия носят отговорност за гибелта на Навални, тъй като не са дали зелена светлина за повече помощ за Украйна.

" Г-н президент, ще стигнете ли толкоз надалеч, че да кажете, че кръвта на Алексей Навални е в ръцете на републиканците в Камарата на представителите сега? " — попита Лий.

МДж Лий от CNN пита президента Байдън дали кръвта на Алексей Навални е „ в ръцете на републиканците в Камарата на представителите “ поради тяхното възпрепятстване при даването на помощ за Украйна. (Джим Уотсън/AFP посредством Getty Images )

„ Не бих употребявал този термин “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР