Репортер на БТВ предава от Киев и Буча:Това в Буча

...
Репортер на БТВ предава от Киев и Буча:Това в Буча
Коментари Харесай

Екип на БТВ предава от Буча: Има масови гробове в църква и детски лагер

Репортер на БТВ предава от Киев и Буча:

" Това в Буча наподобява като бандитизъм. Всички магазина са разграбени, стреляно е по жилищни здания, разрушени са жилища, аптеки, трева, дървета.
Местните поданици са избирали по-хубави къщи, влизали са и са вземали каквото им е належащо. Взети са протекори за телефони и опаковките са изхвърляни. 

15 000 бойци са били към 1 месец против цивилни. Открити са тела на убити хора, свидетелствата на зверствата повдигат въпроса дали това са били същински военни дейности или тормоз над локалното население. Ще се проверява по какъв начин може да бъде квалифицирано. 

Буча е град спътник на Киев с 40 000 поданици. 

Евгений Олисенко споделя от двора на огромна черква: С екскаватор беше изкопана голяма дупка, тук докарваха телата. Едно момче вървеше към магазина и машината беше пред него, споделиха " стой ", той сподели отивам до магазина и те го разстреляха. Казаха ние дойдохме да ви освободим от Америка. Тя ви окупира.... Това не са хора. Взеха телефона на моя кум, видяха фотография на унищожена съветска техника и го гръмнаха. Около болничното заведение има три фризера, цялостни с трупове. В един детски лагер изгаряха трупове.

Съпругата на Евгени описа, че един войни я извикал да тръгне с него, едвам се освободила. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР