Реномираното френско издание "Льо Монд" публикува обширна статия във връзка

...
Реномираното френско издание "Льо Монд" публикува обширна статия във връзка
Коментари Харесай

Le Monde: Злоупотреби с европари клатят Борисов

Реномираното френско издание "Льо Монд " разгласява обширна публикация във връзка със абсурда с разкритията, че доста всеобщо у нас с европари са издигнати "къщи за посетители ", употребени само за персоналните потребности на притежателите им.

Материалът е илюстриран със фотография на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Пише го на дребна табела. На входа на село Долна баня, в центъра на България, хотел „ Никол “ е получил европейски средства за създаване на басейн с термална вода и конферентна зала. Официалният бенефициент на средствата е българска компания, която ръководи това място за настаняване. Но на проверяващия публицист Атанас Чобанов са нужни единствено няколко клика с цел да откри, че същинският притежател на мястото в действителност е… кметът на общината, и че хотелът се ръководи от снаха му ", написа френското издание, представено от "Офнюз ".

Според "Льо Монд " "жонглирайки сред Кадастъра, Търговския указател, бенефициентите на програмата на Европейската комисия „ къщи за посетители “, репортерът от осведомителния уебсайт Бивол бързо открива индивида на избирателен пост, член на консервативната ръководеща партия „ Граждани за европейско развиване на България “ (ГЕРБ). Още един, който дискретно се е облагодетелствал от европейските фондове – в неговия случай съвсем 200 000 евро – за да ги умножи. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР