Ренато Санчес се е разминал с трансфер в Пари Сен

...
Ренато Санчес се е разминал с трансфер в Пари Сен
Коментари Харесай

Ренато Санчес се разминал с ПСЖ

Ренато Санчес се е разминал с трансфер в Пари Сен Жермен предходната година. Португалският халф разкри, че първенецът на Франция е имал предпочитание да го притегли и той е имал сделка с парижани. Байерн (Мюнхен) обаче не го е пуснал. В последна сметка баварците продадоха играча на Лил за 20 милиона евро.

" Миналата година имах предложение от ПСЖ, само че не се стигна до трансфер. Не беше по моя виновност. Аз се разбрах с тях, само че Байерн не ме пусна ", съобщи Санчес пред португалския " Рекорд ". Той разкри още, че е имало вид и да се върне в Бенфика: " Исках да се върна. Когато беше ясно, че ще напусна Байерн, Бенфика беше първият ми избор. Говорих с Руи Коща и клуба. Не знам какво стана ".

Renato #Sanches revient sur le moment où il a presque signé au #PSG
https://t.co/pEotup7nFc #TeamPSG pic.twitter.com/CfuEDFLw2k
— ParisFans (@ParisFansfr) February 2, 2020
Ренато Санчес дойде в Байерн през 2016 година от Бенфика като един от огромните европейски гении, само че не съумя да се развие капацитета си. Той прекара три години в Мюнхен, само че по този начин и не се наложи в отбора. От началото на сезона той има 13 мача в Лига 1 и един маркиран гол, а Лил е четвърти в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР