Ремонтите на ул. Ген. Радко Димитриев са към своя край.

...
Ремонтите на ул. Ген. Радко Димитриев са към своя край.
Коментари Харесай

Офанзива на „ Ген. Радко Димитриев”, завършват ремонта до дни

Ремонтите на ул. „ Ген. Радко Димитриев ” са към своя край. Докато през вчерашния ден на улицата не се извършваше никаква активност, то през днешния ден са мобилизирани техника и служащи, които да завършат асфалтирането й.
Прочетете още
Те поставят износващия пласт на асфалта по основната част на улицата, а на следващия ден следва и асфалтирането на отбивките по нея.  От петък тя ще бъде отворена за придвижване, увериха работещите екипи.

След стартирането на придвижването по „ Ген. Радко Димитриев ” предстоят довършителни действия, като слагане на тротоарни плочки и озеленяване, само че те няма да пречат на прекосяването.

Улицата е част от лота за влияние на зоната за икономическо развиване в „ Гладно поле ”, който е за близо 12 млн. лв. по „ Региони в напредък ”. Последният лот от плана, по който работи компанията „ Пътинженеринг ”, включва ремонта на улиците „ Богомил ”, „ Ген. Радко Димитриев ”, както и новите им връзки с „ Георги Странски ”. По думите на ръководителя на плана инж. Атанас Чилингиров до края на годината всички улици от този лот би трябвало да бъдат отворени за придвижване с краткотрайна организация, както за коли, по този начин и за пешеходци. 









 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР