Ремонтът на градинката при колелото на трамвай номер 5 в

...
Ремонтът на градинката при колелото на трамвай номер 5 в
Коментари Харесай

Обновяват градинката при колелото на трамвай номер 5 в Княжево

Ремонтът на градинката при колелото на трамвай номер 5 в квартал " Княжево " би трябвало да завърши до края на годината. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира възобновяване на парка.

София

Правят се нови алеи, две детски площадки, озеленяване и осветяване. Ще бъде възобновена и чешмата покрай парка. Фандъкова напомни, че предходната година се санира изцяло 26-о учебно заведение в квартала, беше ремонтиран и дворът.

Сега се строи и нова постройка на детска градина за две групи, дружно с физкултурен салон. През пролетта на идната година ще стартира и реконструкцията на трасето на трамвай номер 5.
Йорданка Фандъкова, кмет за София: Най-важният и най-големият план, който следва за квартала, това е реконструкцията на трамвайната линия на трамвай номер 5, дружно с доставката на напълно нови трамваи. Това на процедура ще усъвършенства сензитивно транспортното обслужване, тъй като трамваят става бърз трамвай, обособено е трасето. На процедура това дава опция на хората от " Княжево " да слизат бързо и комфортно до центъра.  На 25 август пускат за придвижване ремонтирания сектор по бул. На 25 август пускат за придвижване ремонтирания сектор по бул. "България " в София
В събота, 25 август, пускат придвижването по бул. "България " в сектора от бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов " до "Гоце Делчев ". След това стартира преасфал...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР