Ремонт на детска стая плюс цялостно освежаване на апартамента си

...
Ремонт на детска стая плюс цялостно освежаване на апартамента си
Коментари Харесай

Джулиана Гани с бебешки ремонт за 20 бона

Ремонт на детска стая плюс изцяло ободряване на жилището си направиха плеймейтката Джулиана Гани и годеникът й Илиан Найденов .

Съвсем скоро на бял свят ще се появи техният първороден правоприемник и двамата са в трескава подготовка на жилището за идните бебешки несгоди.

На съвсем 20 000 лв. им стъпил ремонта, разкриха осведомени пред „ Галерия “. Детската стая на бебето е решена напълно в златно, мебелите са от най-голям клас и единствено за обзавеждането бъдещите родители броили близо 10 000 лв.. Целият апартамент е пребоядисан с хипоалергенни бои със сребърни йони. Отделно е направено ободряване на кухнята, хола и банята.

Любопитна детайлност е, че плеймейтката към този момент прави повсеместен ремонт на жилището си, и то напълно скоро - единствено преди 2 години. Гани възобнови мебелите с дизайнерски разкош от Дубай.

Тогава Джулката похарчи целия си хонорар от „ ВИП Брадър “, до момента в който за „ бебешкия ремонт “ с Илиан разчитали главно на извоюваното като инфлуенсъри.

Пак от рекламодатели звездната двойка считала да си покрие разноските към бебето като детска количка, кошарка, дрешки за новородено и така нататък Найденов към този момент загатна в обществената мрежа, че си търсят количка и ще снимат влог за марката, която са избрали. Така се печелят пари от реклама!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР