ремиерът Бойко Борисов не се притеснява от ескалация на етническото

...
ремиерът Бойко Борисов не се притеснява от ескалация на етническото
Коментари Харесай

Борисов: Взели сме всички мерки да няма ескалация на етническото напрежение в Русе

ремиерът Бойко Борисов не се тормози от ескалация на етническото напрежение в Русе. На подобен въпрос той отговори с " Не ".

" Взели сме всички нужни ограничения в Русе ", съобщи Борисов на влизане в Народното събрание.

Малко по-късно, към този момент на излизане от Народното събрание, на въпрос още веднъж за напрежението в Русе министър председателят се обърна към публицистите с апел: " Ами, не го нагнетявайте! " Престъпления правят и християни, и мюсюлмани, и българи, и роми, турци, всевъзможни, на всички места, изясни още веднъж той. Запитан какви ограничения е взело държавното управление, Борисов изясни: Жандармерията е там, вътрешният министър ми рапортува, че е взел всички ограничения да не се получи каквото и да било.

По мотив продължаващия митинг на майките министър председателят сподели, че " имат право всички да стачкуват, това е демокрацията ". " 150 милиона съм им заречен, взели сме решение и финансовият министър го е подписал документално. Тайминг или време, мисля,че беше 16-и или 17-и, двата закона, и Мая Манолова беше, и по-късно и общественият министър, финансовият министър, всичко сме подписали. Имат съображение несъмнено, само че до момента в който тези периоди не изтекат, няма да разясняваме повече ", отсече министър председателят. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР