Релаксиращи процедури, екологично чисти храни, спорт, медитация, ароматерапия. В последните

...
Релаксиращи процедури, екологично чисти храни, спорт, медитация, ароматерапия. В последните
Коментари Харесай

Идва модата на градските СПА центрове

Релаксиращи процедури, екологично чисти храни, спорт, медитация, ароматерапия. В последните години здравословният метод на живот към този момент не е единствено мода, а дълготраен избор. Неслучайно споделяме, че здравето е най-голямото благосъстояние. Колкото и да сме фенове на дейния живот и придвижванията, не можем да си кривим душите и да кажем, че не обичаме СПА и релакс. Всъщност доста хора прекарват не малко от уикендите си из България в басейни, в сауни и парни бани. Но по света към този момент стават съвременни СПА комплексите в градските зони. В тях можеш да избягаш когато и да е, тъй като са на една крачка от вкъщи или работата. И какво е специфичното? Възможността да отпуснеш тялото си след работа, да оставиш съзнанието си да се рее напразно, или да се заредиш с сила и нови хрумвания. А може би композиция и от трите!

Древните римляни са познавали дребното белгийско градче с име Spa, което се води и първият курорт, предложил лечебни процедури посредством вода. Твърди се, че градчето било толкоз известно, че самата дума спа станала емблематична в британския език за място за рекреация и възобновяване. Модерните СПА центрове водят началото си още от античната традиция на къпането в топли или минерални води. Водните процедури са сърцето на спа преживяването, само че те постоянно са били комбинирани с голям брой спомагателни процедури като разтривки с разнообразни артикули, аромати и следващ ефикасен релакс.

В конкуренцията за привличане на клиенти стартира композиция сред другите типове разтривки и спа нервността измисли невероятни термини. И въпреки всичко, има четири съществени изходни позиции, на които се крепи SPA за здраве и нравствен комфорт: топлинните процедури, водните процедури в композиция с масаж, козметика и деен релакс. Това е същността на понятието SPA процедура и всички спомагателни съвременни процедури, артикули и комбинации не трансформират смисъла и последователността на преживяването.

„ В България също стартира да се усеща тази наклонност в градска среда и от ден на ден клиенти идват за СПА интензивности “, съобщи Паскал Дойчев , притежател на веригата Pulse Fitness & SPA . Той се надява пoдxoдът в чужбина дa мoтивиpa повече компании у нас дa paзpaбoтят cвoи yeлнec пpoгpaми по време и след работа за чиновниците. He e зaдължитeлнo в тяx дa ce вĸлючвa физичecĸaтa aĸтивнocт. Moжe пpocтo дa се ocигypи по-дълга отмора в наш СПА център, означи Дойчев. Cпopeд нeгo дopи мaлĸитe пpoмeни дaвaт зaбeлeжитeлeн peзyлтaт в paбoтaтa нa cлyжитeлитe.

СПА центровете в градовете са налични за всеки посетител, който желае да се възползва от най-новите и съвременни възстановяващи лечения за тяло. Те оферират извънредно многообразие от релаксиращи и възстановителни процедури. Всички тези стратегии да вземем за пример могат да се осъществят в Pulse Fitness & SPA Младост , който е комфортен на всички в Бизнес Парк София. Най-впечатляващ е първокласният спа център, ситуиран на равнище -1. Огромни СПА зони има още в Pulse Fitness & SPA България, бул. България и Околовръстното, Pulse Fitness & Spa PLATINUM в кв. „ Хаджи Димитър “, Pulse Fitness & Spa WEST PARK в Западен парк, Pulse Fitness & Spa в Пловдив, Банско и Свети Влас.

Веригата Pulse е доста повече от фитнес зала, тъй като 60% са уреди за спорт и зали за групови занимания. Останалата половина е спа център. Затова по света към този момент сходни центрове са наричани lifestyle клубове. Този път обаче България не изостава, а е измежду първенците във фитнес и уелнес промишлеността.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР