Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред

...
Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред
Коментари Харесай

Бербатов: Кобрата може да бие Джошуа

Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред британските медии, че най-хубавият ни боксьор Кубрат Пулев може да шокира Антъни Джошуа и да му отнеме международните трофеи.

" Като българин, несъмнено, желая Пулев да победи. Сега той има шанса да покаже какъв брой добър може да бъде и съм сигурен, че Кобрата ще бъде въодушевен за победа. Все още има въпроси дали или къде ще се състои този мач. Четох, че може даже да се играе в Хърватия или на стадиона на Тотнъм. Ако въпреки всичко се състои, уповавам се, че ще завоюва. Изненадите се случват и мисля, че той може да го шокира. Джошуа към този момент бе шокиран от Руис, тъй че новобранците могат да печелят, даже и против Джошуа ”, съобщи Бербатов, представен от Dsport.

По последна информация от мениджърa на британеца - Еди Хърн, мачът за международната купа в тежка категория сред Пулев и  Джошуа може да се състои в по-малка зала и пред по-малко фенове по-късно през годината, само че наложително това ще се случи във Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР