Рекордна за сезона конкуренция от десет пилоти очаква Иван Влъчков

...
Рекордна за сезона конкуренция от десет пилоти очаква Иван Влъчков
Коментари Харесай

Рекордна за сезона конкуренция очаква Влъчков в Стара Загора

Рекордна за сезона конкуренция от 10 водачи чака Иван Влъчков (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък) в третия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия „ Туринг “. Той ще се организира на „ Писта Стара Загора “ този уикенд.

Влъчков ще би трябвало да се бори против съществени водачи, измежду които Кольо Карастоянов също от екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък, който завоюва предния кръг на „ Писта София “, Косю Йорданов с Renault Megane, Стоян Апостолов с Honda Civic и неговия съотборник в Елена Тим Стоил Неков (Honda Civic).

Влъчков ще се състезава с добре познатата кола Honda Civic, на която предишния уикенд в София се счупи скоростния лост и водачът остана блокиран на пета предавка. Затова той приключи едвам пети и в този момент ще гони трета поредна победа в Стара Загора в „ Туринг “.

„ Очаква ни мощна конкуренция. Трасето ми подхожда и се надявам още веднъж да се показва мощно. Благодаря на фамилията, механиците ми и на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката. Без тях нямаше да мога да вземам участие “, съобщи Влъчков.
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР