Рекорден брой участници ще се включат в предстоящото Държавно първенство

...
Рекорден брой участници ще се включат в предстоящото Държавно първенство
Коментари Харесай

806 състезатели се включват в турнир по кикбокс – Купа Бургас

Рекорден брой участници ще се включат в идното Държавно състезание по кикбокс, което се провежда от Българска федерация по кикбокс и Семеен кодекс " Аякс ", с поддръжката на Община Бургас. Турнирът ще се организира от 23 до 25 октомври в спортна зала " Младост ". В него ще премерят сили 806 състезатели от 56 клуба. Двубоите ще са в четири стила - пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт и лоу кик.

Това ще е първото републиканско съревнование с сходен брой участници. Затова уредниците са планували в залата да има три игрални полета татами и два кръга за лоу кик, които ще се употребяват през всичките дни.

Официално разкриване е планувано за 11:00 ч. в събота.

Най-много поръчки има от клуб " Star Team " - внушителните 164, следвани от " Масару " с 93 и  " Tiger Team Bulgaria " със 75. Отборът с най-вече извоювани медали във всеки един от стиловете ще получи особено направена триетажна " КУПА БУРГАС ". За финалистите в жанр лоу кик са планувани парични награди, като първенецът ще получи 500 лева, а съперникът му ще бъде заплатен с 300 лева

За първи път в България финалните борби ще се играят на тържествена церемония вечер, която ще стартира в 20:00 ч. на 24 октомври (събота). Те ще са в три рунда от по две минути.

Организаторите на шампионата Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Община Бургас са взели всички нужни ограничения за запазване здравето и сигурността на участниците и феновете, почели спортната демонстрация. Държавното състезание в зала " Младост " ще бъде със свободен вход през всичките дни.

Организаторите приканват всички гости да съблюдават противоепидемичните ограничения!

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР