Рекорден брой дела срещу съдии, следователи и прокурори е завел

...
Рекорден брой дела срещу съдии, следователи и прокурори е завел
Коментари Харесай

За Гинес - Крокодила завел общо 840 дела

Рекорден брой каузи против съдии, следователи и прокурори е завел Емил Милев - Крокодила. Това заяви арбитър Галя Георгиева от Апелативния профилиран съд на обучителен семинар на тематика " Антикорупция и лишаване на нелегално добитото имущество ".

Най-често Крокодила, който нашумя със серия магистрални въоръжени грабежи, претендира, че магистратите би трябвало да понесат отговорност за засегнатост и и клюка, които му нанесли до момента в който работят по делата му и събират доказателства. Така един от най-известните магистрални обирджии е подал към 840 тъжби, а съдът е образувал каузи.

През юни Емил Милев беше наказан на 17 години и 6 месеца затвор при непоколебим режим за присъединяване в проведена въоръжена незаконна група за отвличания, грабежи и палежи. Освен с магистралните грабежи в престъпните среди, Крокодила е прочут и в магистратските кръгове точно с това, че не пропуща случай да упорства, че правата му са нарушени.

Въпреки функционалния си имунитет, с какъвто са предпазени магистратите, съдът позволява за разглеждане претенциите на Крокодила и в последна сметка правосъдната система се занимава с всяко негово пояснение на " засегнатост " и " клюка ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР