Режисьори са Антъни и Джо РусоMегапродукцията на Marvel Отмъстителите: Война

...
Режисьори са Антъни и Джо РусоMегапродукцията на Marvel Отмъстителите: Война
Коментари Харесай

„Отмъстителите“ нахлуват в салоните

Режисьори са Антъни и Джо Русо

Mегапродукцията на Marvel „ Отмъстителите: Война до безкрайност ” е най-мащабната и предстояща кино премиера в България освен за седмицата, само че и за целия месец. Филмът потегля по едно и също време в съвсем целия свят с колосални упоритости. Целта е „ Отмъстителите: Война до безкрайност ” да се презентира като историческо събитие за жанра на комиксовите филми. Да се остави усещането, че всичко, което сме видели до момента, води до този съдбоносен миг и до този героичен конфликт, след който нищо няма да е същото – някои от обичаните на почитателите супергерои ще загинат и оттук нататък филмовата галактика на Marvel ще има нов образ.
 Елизабет Олсън Елизабет Олсън
Ето го и сюжета: „ Докато Отмъстителите и техните съдружници не престават да защищават света от закани, прекомерно огромни за който и да е воин, от галактическите сенки изплува нова заплаха: Танос. Печално прочут измежду галактиките диктатор, чиято цел е да събере всички шест, притежаващи невъобразима мощ артефакти, наречени Камъни на безкрайността (Infinity Stones), и да ги употребява, с цел да наложи волята си върху цялата действителност. Всичко, за което са се борили Отмъстителите, води до този миг – ориста на Земята в никакъв случай не е била по-несигурна. ”

Очаква се, че филмът да се трансформира в един от най-масивните финансови триумфи на супергеройското кино. Прогнозите са за най-малко 1,5 милиарда $ от продажби на билети в световен мащаб.

Режисьори на “Отмъстителите: Война до безкрайност ” ( “Avengers: Infinity War ”) са Антъни и Джо Русо, а в функциите са Робърт Дауни младши, Джош Бролин, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Том Хидълстън, Крис Прат, Себастиан Стан, Том Холанд, Самюъл Л. Джаксън, Джереми Ренър, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Бенедикт Къмбърбач, Бенисио дел Торо, Зои Салдана, Дон Чийдъл, Бри Ларсън, Чадуик Боусман, Антъни Маки, Бенедикт Уонг, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Шон Гън, Карън Гилън, Пом Клементиев, Теса Томпсън, Коби Смълдърс, Данай Гурира, Уинстън Дюк, Питър Динклидж, Тери Нотери и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР