Режисьорът Теди Москов се подигра на звездата на БНТ Георги

...
Режисьорът Теди Москов се подигра на звездата на БНТ Георги
Коментари Харесай

Теди Москов към известен водещ: Не мисля, че си много наред с главата!

Режисьорът Теди Москов се подигра на звездата на Българска национална телевизия Георги Любенов. По време на гостуването двамата си разменяха много хапливи реплики.

" Не мисля, че си доста наред с главата, щом я работиш тази специалност. Да си публицист не е доста забавна специалност. На фронта да отидеш да те трепат - това е забавно, обвързвано е с някакъв риск. Ама тук в малкия екран си си написал въпросите авансово ", стартира пръв с провокацията Москов.

Любенов одобри с усмивка и подигравка нападката, само че не му остана задължен.

След няколко минути спокоен диалог водещият го захапа за най-новата му режисура със заглавие " Дабъ дешил ине ", версия на кино лентата на Ернст Любич " Да бъдеш или да не бъдеш ".

" Това е езиково извращение. Не може да се произнесе в никакъв случай. Вие извращавате езика. Не може по този начин ", възмути се Любенов, а Москов му отговори да отиде и да го гледа, с цел да се забавлява, написа " България през днешния ден ".

" Господин Москов във вашите представления в интерес ли е на фена да не схваща какво става ", подигра му се журналистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР