Режисьорът на Мисията невъзможна“ Кристофър Маккуори отрече да е черпил

...
Режисьорът на Мисията невъзможна“ Кристофър Маккуори отрече да е черпил
Коментари Харесай

Режисорът на „Мисията невъзможна“ отрече да е повлиян от Uncharted

Режисьорът на „ Мисията невъзможна “ Кристофър Маккуори отхвърли да е черпил ентусиазъм от игрите от сериите Uncharted за Dead Reckoning Part One, предава GamesIndustry.biz. Той добавя също, че знае прекомерно малко за Uncharted. Коментарът му идва откакто геймъри показаха очевидни, съгласно тях, сходства, сред Uncharted 2 и Dead Reckoning Part One, откакто сходно мнение изрази и някогашният разработчик от Naughty Dog и шеф на Uncharted 2: Among Thieves Брус Старли.

В края на предходната седмица Старли качи колаж с четири изображения, свързани с известната в Uncharted 2 сцена във влака и сходна сцена от Reckoning Part One, където се вижда, че приликите в фрагментите са очевидни. „ Най-искрената форма на хвалебствие “, написа в обявата си от неделя в Twitter Старли. Това обаче не е единствената връзка сред Маккуори и Uncharted. PlayStation Lifestyle цитират изказване от 2015 на режисьора, в което споделя, че за Mission Impossible: Rogue Nation той черпи частично ентусиазъм от Uncharted 3: Drake’s Deception. Това от своя страна предизвика шефът на играта Джъстин Ричмънд да разяснява, че изявлението на Маккуори му е „ оправило месеца “. Е, да, само че в този момент Маккуори се отхвърля изцяло от думите си и всевъзможни внушения, свързващи „ Мисията невъзможна “ и Uncharted.

В обява в Threads, той разяснява, че хората са изтълкували напълно неправилно коментара му от 2015.

„ Използвах думата (Uncharted) в дословен смисъл в обява отпреди години и от този момент слушам тези приказки да се повтарят и повтарят. Игрите са нещо, за което не знам нищо “, написа Маккуори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР