Режисьорът на фирма А̀га Милко Лазаров отрече да е бил

...
Режисьорът на фирма А̀га Милко Лазаров отрече да е бил
Коментари Харесай

Режисьорът Милко Лазаров отрече да е бил на среща с Мая Манолова и да я подкрепя

Режисьорът на компания " А̀га " Милко Лазаров отхвърли да е бил на среща с претендента за кмет на София Мая Манолова, както и да е заявявал поддръжка за предизборната ѝ акция.

В четвъртък от щаба на Манолова изпратиха известие за нейна среща с интелектуалци и хора на изкуството https://www.mediapool.bg/manolova-tvorcheski-savet-da-vazpira-kmeta-kogato-ideite-mu-sa-v-konflikt-s-estetikata-news298866.html, а измежду имената на присъствалите беше посочено и това на Лазаров.

" Вчера вечерта беше оповестено известие за среща на претендента за кмет на София Мая Манолова с интелектуалци и хора на изкуството, измежду които се загатва и моето име. Искам да бъде изрично ясно, че освен не съм участвал на такава среща, само че и научих за това събитие едвам от изявленията в медиите. За мен е извънредно неприятно името ми и филмът " А̀га " да се употребяват в подобен подтекст и да се вършат подвеждащи внушения, още повече че в никакъв случай не съм заявявал поддръжка под каквато и да е форма за предизборната акция на Мая Манолова ", уточни Лазаров в опровергаване на информацията от екипа на Манолова.

От своя страна от щаба на самостоятелния претендент за кмет, подсилен от Българска социалистическа партия, оповестиха, че споменаването на Лазаров като участник в срещата е " неволна техническа неточност ".

" Г-н Лазаров не е бил на събитието, за което му сервира нашето откровено опрощение. Служителят, позволил грешката, е глобен ", написа още в известието от екипа на Манолова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР