Режисьорът на документалния филм Последният танц Джейсън Хехър разкри в

...
Режисьорът на документалния филм Последният танц Джейсън Хехър разкри в
Коментари Харесай

Карл Малоун отказал участие в Последният танц

Режисьорът на документалния филм " Последният танц " Джейсън Хехър разкри в " Шоуто на Дан Патрик ", че две някогашни звезди на Юта Джаз са отказали покана да дадат своята позиция във кино лентата. Легендата Карл Малоун и някогашният му съотборник Брайън Ръсел са отклонили офертата да вземат участие, а единственият състезател от състава на Юта, който показа своето виждане за плейофите през 1998-а във кино лентата, бе водачът по асистенции в НБА Джон Стоктън.

Last Dance director Jason Hehir says Karl Malone and Bryon Russell were the only notable players to decline to be interviewed.
— Andrew Perloff (@andrewperloff) May 18, 2020 Стоктън също не е изявил огромно предпочитание да запише присъединяване във кино лентата. Хехър съобщи, че са му били нужни цели две години, с цел да убеди именития плеймейкър да се появи във кино лентата.

" Най-накрая стигнах до телефонен диалог със Стоктън, откакто две години се опитвахме да се свържем с него ", споделя Хехър, който прибавя, че е предложил на Малоун да седне до Стоктън, с цел да се усеща по-удобно. " Опитахме се да ги накараме да седнат дружно. Мислех, че това ще е по-добър вид и Малоун би се чувствал по-удобно с това, само че просто нямаше по какъв начин да го убедим "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР