Режисьорът Люси Иларионов преживява един от най-трудните периоди в живота

...
Режисьорът Люси Иларионов преживява един от най-трудните периоди в живота
Коментари Харесай

Люси Иларионов пак се ошишка

Режисьорът Люси Иларионов претърпява един от най-трудните интервали в живота си, а повода е проблем, с който се бори към този момент години наред, само че както наподобява към момента не до дъно сполучливо.

Става дума за непотребните килограми, от които 45-годишният тв водещ се беше отървал и беше като нов до неотдавна. Оказва се обаче, че Люси е съумял да възвърне задоволителна част от тях и още веднъж да се ошишка.

Припомняме, че Иларионов пръсна близо 10 000 евро, с цел да влезе във форма и да стартира да харесва отражението си в огледалото, само че в този момент още веднъж е на път да се върне в изходно състояние, написа "Уикенд ".

Преди четири години Иларионов се реши на смела крачка и легна под ножа, с цел да отслабне, в елитна клиника на прилежаща Турция. Тогава той бе в извънредно тежко здравословно положение. Заради наднорменото си тегло тогава си бе докарал куп тежки и съществени заболявания, а и мъчно се предвижваше. В елитарното здравно заведение на южната ни съседка бе изрязан даже част от стомаха му, след което последва нескончаем курс на рехабилитация, преди артистът се върне в родината си.

След това поради понижения размер на хранителния си орган Люси Иларионов се хранеше с дребни количества храна и съумя да отслабне фрапантно. Досега... За страдание през последната година той още веднъж изпълня и съгласно информациите към днешна дата е 120 кг.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР