Режисьорът и актьор Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков ще

...
Режисьорът и актьор Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков ще
Коментари Харесай

Андрей Слабаков и ген. Шивиков влизат в евролистата на ВМРО за евроизборите

Режисьорът и артист Андрей Слабаков и военачалник Димитър Шивиков ще бъдат част от листата на Вътрешна македонска революционна организация за европейските избори, заяви депутатът Искрен Веселинов в телевизионния ефир.

Искрен Веселинов, разяснява, че в „ Обединените патриоти “ има спор от края на предходната година, когато Валери Симеонов и Волен Сидеров си желали оставките.

Според Веселинов, вкарването на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще значи, че техните сътрудници не са оценили вярно обстановката.

''Трябва да се застава зад персона, а не зад партия. Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да търси единството в патриотичното пространство. Листата ни не е партийна, а социална.'', зави той.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация приказва и за парите на партиите, които през идната година парите ще намалеят. Това от своя страна може да докара до изгубването на по-дребните обединения. Според Искрен Веселинов, казусът не е, че партиите получават дотации, а че някои обединения взимат големи суми, които не могат да изхарчат.

Депутатът от ''Обединени патриоти “ засегна и етническото напрежение у нас, като съобщи, че страната би трябвало да вземе ограничения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР