Режисьорът и актьор Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков ще

Режисьорът и актьор Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков ще ...

Андрей Слабаков и ген. Шивиков влизат в евролистата на ВМРО за евроизборите.Режисьорът и актьор Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков ще бъдат част от листата на ВМРО за европейските избори, съобщи депутатът Искрен Веселинов в телевизионния ефир.

Искрен Веселинов, коментира, че в „Обединените патриоти“ има конфликт от края на миналата година, когато Валери Симеонов и Волен Сидеров си искали оставките.

 Според Веселинов, вкарването на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще означава, че техните партньори не са оценили правилно ситуацията.

''Трябва да се застава зад личност, а не зад партия. ВМРО ще продължи да търси единството в патриотичното пространство. Листата ни не е партийна, а обществена.'', зави той.

Заместник-председателят на ВМРО говори и за парите на партиите, които през следващата година парите ще намалеят. Това от своя страна може да доведе до изчезването на по-дребните формации. Според Искрен Веселинов, проблемът не е, че партиите получават субсидии, а че някои формации взимат огромни суми, които не могат да изхарчат.

Депутатът от ''Обединени патриоти“ засегна и етническото напрежение у нас, като заяви, че държавата трябва да вземе мерки. 

Източник: banker.bg