Режимът на Путин се държи на такива терористи, добави Грозев

...
Режимът на Путин се държи на такива терористи, добави Грозев
Коментари Харесай

Грозев и Bellingcat с ново разкритие за руските терористи и взрив...

Режимът на Путин се държи на такива терористи, добави Грозев пред bTV.

 

Всичко стартира доста по-рано – най-малко 2011 година, с гърмежите при Ловнидол. Руската връзка става посредством доста комплицирана геометрия – група от шестима съветски шпиони пътуват до Словакия и Австрия, оттова отиват с коли до оръжейното дружество във Врбетице и там поставят бомби в склад със стока, предопределена за България (за оръжейния търговец Емилиян Гебрев). Обясни още Грозев за новите данни какво е правила Русия като терористична активност против Запада – ударите на режима на Путин стартират с България:

 

Как се е стигнало до разкритията в този момент – съветски хакери, недоволни от Путин, са влезнали в електронната поща на Владимир Моисеев, един от изпълнителите, и предадоха откритата там информация, разясни Грозев.

 

Христо Грозев се надява, че прокуратурата скоро ще се обърне към екипа на Bellingcat за даване на данни – той персонално изрази неодобрение, че в предишното следствието и прокуратурата ни дълго време е говорила за Ловнидол като промишлен случай. За Грозев това е " прикриване ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР