Режим на водата в Перник от утре. Кметът на града

...
Режим на водата в Перник от утре. Кметът на града
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Моят ангажимент е изпълнението на водния режим

Режим на водата в Перник от на следващия ден. Кметът на града заплаши ВиК сдружението със съд, в случай че не съблюдава часовете на режима. Всички поданици ще имат вода - заран от 5 до 10 часа, и вечер още веднъж от 17 до 22 часа, съобщава Българска национална телевизия.

От няколко дни хората в Перник се приготвят за водния режим като към момента по улиците могат да се видят хора с туби бутилки и шишета с вода.

Надежда Димова, гражданин на Перник: Запасяваме се, жестоко казано, само че не е прелестно, тъй като фактически, с цел да би трябвало вода в всекидневието, би трябвало да се наточи тази вода, би трябвало да е годна тази вода, тъй като тук, в този квартал, в който се намираме, водата не е годна за пиянство, хората от доста години са на минерална вода или на извори от София, Рударци и така нататък, тъй че да запасяват се, тъй като в последна сметка семействата имат потребности, има заболели хора, има дребни деца, за жалост доста е противен този миг, само че ние откакто сме изправени в такава рецесия, ще се оправим.
Станислав Владимиров - кмет на Перник: Моят ангажимент е за осъществяването на водния режим и ще бъда доста прецизен в това отношение, че ще подкрепяме, в това число и юридически помощ, всеки, който няма достъп до питейна вода във времевия диапазон, който ВиК сдружението разгласи.
Колко време ще продължи този режим?

Станислав Владимиров - кмет на Перник: Засега плановете, които са направени за график отток от язовир Студена не повече от половин милион кубика на месец - не повече от 5 месеца.
Перничани готвят митинг пред постройката на ВиК в града. Той е плануван за сряда, в 9:00 сутринта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР