Регулярните акции на ДАНС в Кинтекс са на път да

...
Регулярните акции на ДАНС в Кинтекс са на път да
Коментари Харесай

Акциите на ДАНС в Кинтекс може да сринат компанията, предупреди Румен Петков

Регулярните акции на ДАНС в " Кинтекс " са на път да срутен държавната компания . Това съобщи ръководителят на партия АБВ Румен Петков откакто на 28 март сътрудниците на ДАНС и прокурори влязоха в офиса на държавната компания за търговия със специфична продукция.

Предупреждението на Румен Петков е отправено към премиера Бойко Борисов , прецизират от партия АБВ.
 Шефове в
Шефове в " Кинтекс " прикривали некачествена продукция

" Кинтекс " бездействали, а вредите били за милиони

Бившият вътрешен министър напомни, че през 2015 година прокуратурата и ДАНС още веднъж са влезнали шумно, пламенно и огромно и с висока гласност в " Кинтекс ", след което всичко завършило спокойно и безшумно .

Подобно събитие се случва и през 2017 година, когато са конфискувани документи и компютри . Ситуацията повтаря и предходната седмица, когато прокуратурата и ДАНС са иззели документи от комерсиалното дружество .

" Държа посредством вас да предупредя министър-председателя Борисов , че тези регулярни акции на прокуратурата и ДАНС са на път да срутен държавната компания за търговия със специфична продукция " Кинтекс ". Нейните сътрудници няма по какъв начин да не си зададат въпроса, какво допуска на всеки две години да се влиза по един жесток и показателен метод в комерсиално предприятия да се изземат едни документи ", съобщи Петков.

" Апартамент гейт " влиза и в КСНС

Президентът привиква Консултативен съвет по национална сигурност

Петков увери, че сходни акции са въпрос на националната сигурност . Той чака и президентът Румен Радев да сложи въпроса на идното съвещание на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) . Петков е безапелационен, че посредством сходни дейности бива злепоставяна страната .
 Мнозинството утвърди продажба на части от ВМЗ-Сопот Обновена
Мнозинството утвърди продажба на части от ВМЗ-Сопот

Продават земя, почивна база " Чевира " в Старосел и недовършен хотел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР