Регистрирането на партията не е готово. Ние идваме“ беше неправителствена

...
Регистрирането на партията не е готово. Ние идваме“ беше неправителствена
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Хората прекрасно знаят защо бяха по улиците, кабинетът е лъжа

„ Регистрирането на партията не е готово. „ Ние идваме “ беше неправителствена организация. Вижда се, че е нужен политически инструмент “, разяснява в предаването „ Лице в лице “ Арман Бабикян от „ Ние идваме “.

„ Комисията на Николай Хаджигенов беше единствената, която свърши работа за насилието и подслушването с отчет, който беше гласуван от Народното събрание. Хората не желаят да ги лъжат. Те прелестно знаят за какво бяха по улиците, какъв тип живот и какъв тип ръководство не желаят и какъв желаят. Този кабинет е доказателство. Той е неистина “, уточни Бабикян.

Вотът докара до скандал в залата и съвсем пердах

„ Никой от гласоподавателите на ГЕРБ не е дал своя вот за тях, с цел да са в коалиция с „ Продължаваме промяната “. Нито гласоподавателите на „ Продължаваме промяната “. Нито един от тях не вярваше, че ще има 120 гласа в Народното събрание. Тогава казваш на хората преди изборите. Лъжа е, когато измъкнеш гласовете на хората и ги замъкнеш някъде другаде. Това от „ Ние идваме “ не вършим. Ние имаме цивилен опит и гръбнак “, добави той.

Ако партията му влезе в бъдещо Народно заседание, Бабикян изясни, че няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Двамата депутати приказваха един през различен

„ Христо Иванов един път се всеотдайност, ставайки правосъден министър в кабинет на Борисов. Саможертвата приключи с оставка. Сега Денков споделя, че в случай че не стане това, за което са се разбрали, ще си подаде оставката. Това към този момент го гледахме “, акцентира той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР