Регионалният сайт struma.com разпространи покъртителна снимка на майката и сестрата

...
Регионалният сайт struma.com разпространи покъртителна снимка на майката и сестрата
Коментари Харесай

Покъртителна СНИМКА: Безмълвни и сломени - майката и сестрата на момчето с откъснат крак при кървавия дрифт в Петрич

Регионалният уебсайт struma.com популяризира покъртителна фотография на майката и сестрата на осакатения от сина на някогашен икономическия служител на реда 17-годишен Крум. Двете дами стоят прегърнати и безмълвни.

Лицата им са подути от рев лица.

Детето осакатя за цялостен живот, поради безумното шофиране на един 18-годишен юноша, снабдил се с брошура единствено преди 2 месеца. Боже, каква тъга! Как се претърпява това! Животът на тези дами и едно младо момче се прекатурна! Завинаги! За да носи белезите на ужасно закононарушение, в което виновници са всички - водач, полиция, неми очевидци, община...

Стана ясно кой е водачът, откъснал крайник на младеж и ранил още двама при кървавия дрифт в Петрич (СНИМКИ)

Припомняме, че при пътния случай пострадаха трима младежи. Лек автомобил „ Опел Астра “, ръководен от 18-годишния наследник на някогашния стопански служител на реда Пламен Попстоянов – Георги, се качва се на тротоара и блъска стоящите там трима младежи. Двама от тях - 17-годишно момче и 15-годишно момиче, са настанени в болнично заведение с заплаха за живота.

КАТ проговори за кървавия дрифт в Петрич, май дъждът ще излезе отговорен

С техническо средство лидерът на автомобила е пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите са негативни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР