Регионалният министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция

...
Регионалният министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция
Коментари Харесай

Регионалният министър уволни председателя на АПИ за своеволие

Регионалният министър Виолета Комитова уволни ръководителя на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) Апостол Минчев, който се задържа единствено два месеца на поста. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

Причината за уволнението е проявеното от Минчев безчинство да спре всички строителни действия на Агенцията . Той е разпоредил документално преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ разпореждане.
 Новият началник на АПИ: За страдание няма задоволително пари за поправки Новият началник на АПИ: За страдание няма задоволително пари за поправки
„ За страдание няма задоволително пари за поправки “. В това бе безапелационен ръководителят на УС на Агенция " Пътна инфраструктура "...

По този метод досегашният началник на АПИ си е разрешил да води политика, която е в прорез с политиката на Министерството на районното развиване и благоустройството, оповестяват от ведомството.

Според министъра писмото за прекъсване на всички планове, свързани с поправки и реорганизация на републикански пътища на процедура блокира активността на компаниите.

" Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова кани всички кметове и компании, наранени от писмото, подписано от господин Минчев, на среща в министерството в петък – 23 юли, от 11.00 ч. ", се споделя в известието на Министерство на регионалното развитие.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР