Регионалната здравна инспекция в завишава контрола за спазване на противоепидемичните

...
Регионалната здравна инспекция в завишава контрола за спазване на противоепидемичните
Коментари Харесай

РЗИ Кърджали започва проверки за спазване на противоепидемичните мерки

Регионалната здравна ревизия в завишава контрола за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в условия на болест с.
Въпреки ограничавания кадрови запас се правят все по-чести инспекции за носене на маски в магазини, публичен превоз и в закрити пространства, сподели шефът на Инспекцията доктор Виктор Кирчев:
 От през днешния ден инфектираните с COVID-19 сърби ще се лекуват с Ремдесивир От през днешния ден инфектираните с COVID-19 сърби ще се лекуват с " Ремдесивир "
От през днешния ден лекарството „ Ремдесивир “, което се потвърди като ефикасен способ в битката против новия ковид, ще бъде налично...
“Имаме доста инспекции направени, задоволително актове пуснати, само че мисля, че санкциите не са метод да дисциплинираме хората. Просто всеки самичък би трябвало да разбере, че би трябвало да съблюдава противоепидемичните ограничения - отдалеченост, носене на маски, стерилизация и по този начин нататък. Просто би трябвало да привикваме с мисълта, че би трябвало да ги съблюдаваме, с цел да ограничим по някакъв метод това заболяване “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР