Регионална академия на Младежи ГЕРБ се провежда в Стара Загора

...
Регионална академия на Младежи ГЕРБ се провежда в Стара Загора
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ стартират с регионална академия

Регионална академия на Младежи ГЕРБ се организира в Стара Загора на 1 и 2 декември. В академията вземат участие младежи от областите Габрово, Пловдив, Пазарджик, Сливен, Ямбол, Хасково и Стара Загора.

Тя бе открита от регионалния координатор на партията Пламен Йорданов, членът на НИС на МГЕРБ Николай Диков, народните представители Маноил Манев, Борис Кърчев и Радостин Танев. „ Събирайте познания и умения по време на образованията, създавайте другарства и екипи, които ще са ви потребни. Членове сте на най-активната в страната младежка политическа конструкция, което основава и силата на ГЕРБ “, безапелационен бе Пламен Йорданов.

„ С работата си в Стара Загора показахме, че младостта в политиката не е недостатък “, уточни Николай Диков. Той добави, че през годините поради това са търпели рецензии и даже обиди, които във времето са потвърдили своята неплатежоспособност. „ С днешна дата доказахме, че имаме дейна роля в локалното ръководство по места, както и в ръководството на страната. Младостта обаче няма да е онази огромна мощ в политиката, в случай че я няма мъдростта и поддръжката на хората с опит “, безапелационен бе той.

„ През миналата година извънредно достижение бе председателството на България на Съвета на Европа “, означи Торстен Гайслер, шеф на фондация „ Конрад Аденауер “ за страната ни. Според него декларацията от София е достижение. „ Европейски Съюз е наясно, че би трябвало да даде доста по-голям късмет на страните от Западните Балкани. Ръководителите на тези страни застанаха зад ценнностите на Европейски Съюз “, безапелационен бе Гайслер.

„ От една загуба могат да се извлекат доста повече поучения, в сравнение с от една победа “, акцентира политологът и народен представител Тома Биков. Той прегледа разнообразни образци и обстановки от предизборни акции. Анализира победи и неточности допускани от разнообразни партии.

Георг Георгиев, зам.-министър на външните работи, дружно с най-младия евродепутат Андрей Новаков и зам.-председателя на EDS (Европейските студенти демократи) Робърт Киш, приказваха от първо лице какво е да си млад и сполучлив в политиката. Те споделиха вероятностите пред страната ни и Европа с над 100 от членовете на МГЕРБ в района Видеообръщения до участниците изпратиха евродепутатът от ЕНГ/ГЕРБ Ева Майдел и ръководителят на Европейските демократи студенти Вирджилио Фалко.

Интересните и потребни срещи не престават и на следващия ден, когато пред актива на партията ще приказват ръководителят на 44-тото Народно заседание Цвета Караянчева и заместникът ѝ Емил Христов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР