Реформата за подпомагане на Черноморските общини реализира партньорство и децентрализация

...
Реформата за подпомагане на Черноморските общини реализира партньорство и децентрализация
Коментари Харесай

Зарица инжектира морските общини

Реформата за подкрепяне на Черноморските общини осъществя партньорство и децентрализация с локалните управляващи. Този модел е иновация за България. По този метод се отстраняват медиаторите. Това сподели министърът на туризма Зарица Динкова на публична гала по подписването на договорите за даване на финансова помощ на утвърдените планови оферти от общините по Черноморието. Събитието се организира в София, като 21 плана към този момент са в ход на осъществяване.

„ Начинът, по който ще разпространяваме Бранд България в света, е историческа стъпка за възстановяване на работата с бизнеса. Освен държавна воля намерихме и техническата и административна формула. “, означи министър Динкова. Тя уточни още, че туризмът е изчерпателен бранш, само че и значима местна политика. „ Показахме, че работим за стабилно развиване на туризма в страната. Целите ни се реализират посредством дейно съдействие с локалните управляващи. “, съобщи министър Динкова.

„ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в Черноморските общини в България “ косвено спомага за повишението на туристическата претовареност в следните общини от Черноморското крайбрежие: Аксаково, Балчик, Бургас, Бяла, Варна, Девня, Дългопол, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Созопол, Суворово и Шабла.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР